Over Eve

Ik ben Eve en ik heb een online praktijk voor orthomoleculaire therapie voor honden. Bij mij kan je terecht als je hond lijdt aan bepaalde kwalen, aandoeningen of ziektes OF als je advies wil over de voeding van je hond (is de voeding passend of niet?). Hierover dadelijk meer. 

Mijn carrière in de huisdierenwereld is (vanuit mijn passie voor dieren) begonnen met een klein winkeltje aan huis ongeveer 6 jaar geleden, waar ik de focus legde op zo gezond mogelijke voeding voor honden en katten. Na een tijdje kreeg ik steeds meer vragen van baasjes waarvan de huisdieren last hadden van bepaalde klachten: spijsverteringsproblemen, huidklachten, allergiesymptomen, slechte vachtconditie, etc. Hierdoor was ik genoodzaakt me verder bij te scholen om dieper te kunnen ingaan op de problematieken.

Enkele jaren geleden ben ik met hoogste onderscheiding afgestudeerd als orthomoleculair therapeut en vanaf toen is alles in een stroomversnelling geraakt. De dag van vandaag heb ik klanten en aanvragen uit heel België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Ondertussen geef ik ook al enkele jaren les in deze materie, samen met mijn collega Ingrid Smolders van Into the Wild. 

Mijn werkzaamheden bestaan dus uit 2 luiken: een online praktijk voor baasjes en het verzorgen van cursussen en workshops. Maatwerk vind ik echt heel belangrijk; elk dier is een individu op zich met individuele noden en behoeftes. 

Ik help je graag!