Jaaropleiding

Professionele jaaropleiding 'orthomoleculair voedingstherapeut voor honden' - academiejaar 2023/2024

Docenten: Eve Verstappen (Wildebeest Coaching) & Ingrid Smolders (Into the Wild - voedingsadvies voor dieren). Beide gediplomeerde orthomoleculaire therapeuten voor honden, met jaren ervaring in het vakgebied. 

Ben je een professional in de hondenbranche en wens je je diensten uit te breiden om een totaalaanpak te kunnen aanbieden aan je klanten? Dan is dit de perfecte opleiding voor jou.

Op maandag 4 september 2023 start wederom onze unieke, online 1-jarige HBO beroepsopleiding "Orthomoleculair therapeut voor honden" voor iedereen die interesse heeft in hoe je met voeding en supplementen de gezondheid van honden optimaal kunt ondersteunen op celniveau. We gaan dus de diepte in en leren je alles over lichaamsprocessen en wat ervoor nodig is om deze goed te laten functioneren.

Doorheen het schooljaar leren we je hoe je honden met aandoeningen/ziektes (gewrichten, huid/vacht, spijsverteringsklachten, nier- en leverproblemen, immuunsysteem,...) maar ook pups en seniordieren optimaal kunt ondersteunen met aangepaste dieetrichtlijnen en leer je daarnaast orthomoleculaire supplementen inzetten ter ondersteuning hiervan.

***NIEUW VANAF SEPTEMBER 2023: EXTRA MASTERCLASSES***

Deze masterclasses worden gegeven door gastdocenten die hun kennis met ons gaan delen vanuit hun vakgebied. Op die manier werken we vanuit verschillende invalshoeken, die samen mooi één geheel maken.

Je leert correcte adviezen voor baasjes uitwerken, rekening houdend met de hond als individu EN met de wensen van de mensen achter de hond. Een goed advies = een haalbaar advies! 

Deze opleiding is een ideale mix van theorie EN praktijk, waarbij we tal van casussen behandelen die elke dag voorbij komen. 

Bovendien komen ook deze onderwerpen aan bod:

  • hoe start ik een eigen praktijk?
  • omgaan met klanten 
  • samenwerkingen uitbouwen 
  • ...

En nog tal van andere praktische zaken die je nodig hebt om na onze opleiding te kunnen starten. 

Vraag onze infobrochure aan per mail. Deze bevat alle praktische informatie die je nodig hebt. 

Online infoavond op maandag 17 april van 19u tot 20u: 

Tijdens dit infomoment wordt de inhoud van de opleiding overlopen en bespreken we alle praktische zaken.
Heb je nog allerlei vragen? Dan is dit HET moment om ze te stellen.

Dit vragenuurtje is geheel vrijblijvend. 

  • ONLINE vragenuurtje via Zoom
  • WIE: Ingrid Smolders & Eve Verstappen
  • WANNEER: maandag 17 april 2023 van 19-20u
  • PRIJS: GRATIS natuurlijk!

Voor meer info en het ontvangen van de Zoomlink: stuur een mailtje naar info@wildebeest-natuurvoeding OF info@into-the-wild.nl

INSCHRIJVEN VOOR ONZE OPLEIDING? Contacteer ons! 

Tot snel en hopelijk mogen we je verwelkomen. 

Eve en Ingrid